Over ons

Bij Aquadeck® is er een passie en liefde voor zwembaden en afdekkingen. Dankzij dié ambitie zijn we al 20 jaar een toonaangevende fabrikant van automatische afdeksystemen.

Aquadeck®
Passie voor afdeksystemen

Bij Aquadeck® is er een passie en liefde voor zwembaden en afdekkingen. Dankzij dié ambitie zijn we al 20 jaar een toonaangevende fabrikant van automatische afdeksystemen. Aquadeck® is gevestigd in Budel (Nederland).

Met zorg en vakmanschap, produceren wij in huis lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Onze ingenieurs gaan op zoek naar de beste & mooiste materialen, ontwikkelen de slimste constructies en gebruiken de veiligste componenten. Maar innovatie is nooit eindig: het kan altijd nóg beter, slimmer of mooier. Tevreden zijn we pas als jij dat bent.

Onze partners

Jouw zwembadbouwer is onze vaste partner. Elke dag gaat hij en zijn team aan de slag met onze producten. Samen met hen zoeken wij bij elk project naar de ideale afdekking die perfect aansluit bij jouw wensen. Een Aquadeck® is áltijd maatwerk: in vorm, kleur, materiaal, afmetingen en in-/opbouw keuze. Met enthousiast vakmanschap denken wij mee met jou en jouw zwembadbouwer. Met onze slimme Aquadeck® configurator wordt jouw afdekking gedetailleerd geconfigureerd en na productie ook perfect geïnstalleerd door de zwembadbouwer. Aquadeck® zorgt hierbij voor installatiegemak, eventuele ondersteuning en uiteraard ook voor service na installatie. Een afdekking op maat met korte levertijden. Dat is het begin van jouw garantie op heel veel jaren zwemplezier en maximale tevredenheid.

Play Video

Aquadeck,
a Pollet Pool Group Company

Aquadeck® maakt deel uit van het internationale Pollet Pool Group die behoort tot de Pollet Group. Pollet Pool Group richt zich met 8 Europese distributiepunten & 2 fabrikanten (Aquadeck in Nederland & Niveko in Tsjechië) op de markt van de professionele zwembadbouwer.

Het overkoepelende Pollet Group op haar beurt is actief in 3 sectoren: Water (Pollet Water Group), Zwembad (Pollet Pool Group) en de Medische sector (Pollet Medical Group). De groep heeft meer dan 40 bedrijven verspreid over Europa, het Midden- Oosten & Afrika.

Meer info? Neem een kijkje op

woman with legs in water

A perfect fit. A perfect cover

Close…to be perfect!

Ontdek onze Pool Covers