Atlas 8Atlas 10

Aquadeck® Pool covers

Close…to be perfect

Met Aquadeck® kies je voor een ‘State of Art’ product. Een Aquadeck® werkt immers feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart je energiekosten en ziet er ook nog eens geweldig uit. Aquadeck®? Close…to be perfect!

Aquadeck® Afdekkingen
Voordelen van een high-quality Aquadeck®

Een automatische zwembadafdekking dient meerdere doelen: veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak….en intelligentie. Elk aspect is voor Aquadeck® even belangrijk. Bij een boek valt de cover meteen op. Dat geldt ook voor de cover van het zwembad. Het is de eerste kennismaking en het roept direct een gevoel op. Maar Aquadeck® gaat nog verder. Dankzij een Aquadeck® zwembadafdekking kun je naast esthetiek, ook rekenen op een aantal andere onderscheidende voordelen:

deck-image

Aquadeck® Afdekkingen

Create your cover story

Aquadeck® staat voor een esthetisch optimaal plaatje. Bij een prachtig zwembad, hoort onlosmakelijk ook een fraaie afdekking. Je afdekking vertelt iets over persoonlijkheid, je smaak, matcht perfect met je zwembad en geeft zo extra uitstraling aan je tuin. Een plaatje dat verleidt. De Aquadeck® lamellen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren PVC en 5 kleuren Polycarbonaat PC.

PC (Polycarbonaat)

Polycarbonaat lamellen hebben een zeer hoge slagvastheid en mede daardoor ook een langere levensduur. Bij enkele PC-lamellen worden solar cellen geïntegreerd. Op die manier wordt zonne-energie omgezet in warmte en bespaar je stevig op het energieverbruik van je zwembad. Polycarbonaat is zeer hagelbestendig en heeft een zeer luxe uitstraling. De maximale breedte voor een afdekking met polycarbonaat lamellen is 7 meter.
PC Graphite Solar

Aquadeck® Integraties

Bouw je een nieuw zwembad, of renoveer je een bestaand zwembad? Jouw professionele zwembadbouwer zorgt samen met ons voor perfecte integratie dankzij diverse inbouwmogelijkheden. We zetten de 7 opties op voor jou op een rij:

Lounger

Lounger

De afdekking wordt onderaan in zwembad gemonteerd en achter een afscheidingsmuur geplaatst. De afscheiding wordt afgewerkt met een speciale PVC Lounger plaat die vast klikt op een voor gemonteerde RVS constructie. Op deze manier geniet je van een ondiep terras, ideaal voor kinderen of als ontspanningsruimte.

Aquadeck® referenties

Bekijk enkele van onze referenties. Stuk voor stuk maatwerk. Stuk voor stuk pareltjes waar we trots op zijn.

Aquadeck® Project

Aquadeck® Project

Aquadeck® Project

Configureer online je afdekking

Geniet als Aquadeck® partner van de voordelen van onze Aquadeck® OrderTool. In enkele kliks stel je een nieuwe afdekking samen. Log in, vul de afmetingen en opties in en ontvang automatisch een gedetailleerde offerte. De Aquadeck® OrderTool biedt de mogelijkheid om een gedetailleerde prijsberekening te maken, De Aquadeck® OrderTool laat toe om een gedetailleerde prijsberekening te maken, een bestelling te plaatsen en je orderhistorie te bekijken.

De voordelen van de Aquadeck OrderTool in een notendop:

  • 24/7 beschikbaar
  • Eenvoudig en snel offertes en orders beheren
  • Minimises the risk of errors
  • Eenvoudig en snel offertes en orders beheren
  • Zowel netto als bruto offertes downloaden en afdrukken

Makkelijk

Configureer online je afdekking

Prijzen

Krijk een overzicht van de netto & brutto prijzen

Offertes

Offertes omzetten naar bestellingen

Voor wie?

Enkel voor professionele zwembadbouwers