Nieuw in 2024

Bij Aquadeck® leeft de passie voor zwembaden en afdekkingen. Wij zien de afdekking als het meest bepalende onderdeel van een zwembad. Met zorg en vakmanschap, produceren we in huis lamellenafdekkingen van topkwaliteit. Dankzij die passie en kunde is Aquadeck al 25 jaar een toonaangevend fabrikant van automatische afdeksystemen.

Onze belangrijkste partner? Dat ben jij, de zwembadbouwer. Elke dag ga jij met onze producten aan de slag. Samen volgen we de trends en gaan we op zoek naar vernieuwingen, want innovatie is nooit eindig. Het kan altijd nog beter, slimmer of mooier. Daarom lanceert Aquadeck ook dit jaar een reeks nieuwigheden. We zetten ze met plezier voor je op een rijtje.

Met trots stelt Aquadeck de nieuwe PC Cobalt Solar lamel voor. Een prachtige polycarbonaat lamel mét solar werking. PC Cobalt Solar heeft een diepblauwe chique gloed en ziet er heel natuurlijk uit.

PC Graphite Solar wordt voortaan uitgevoerd met een “smoke dop” en transparante kit. Deze dop past heel mooi bij de lamel waardoor het totaalbeeld veel stijlvoller is.

Deze dop past heel mooi bij de lamel waardoor het totaalbeeld veel stijlvoller is. PC Solar wordt nu uitgevoerd met een “zwarte dop” en zwarte kit De zwarte doppen en kit maken de lamel een stuk rustiger en chiquer.

Om de eerste lamel beter te kunnen sturen langs bijvoorbeeld skimmerflenzen, gebruiken veel klanten onze speciaal ontworpen “haaienvinnen”.

De haaienvinnen werden sterker en mooier gemaakt, uiteraard passend bij de nieuwe kleuren van de doppen.

Aqua DCB Digital Control Box maakt de installatie en programmatie voor de zwembadbouwer gemakkelijker. Dankzij de Bluetooth module van de DCB, kan je met een smartphone de kast toevoegen in de Aquadeck PoolCover app en zo de afdekking instellen. Ook de draairichting van de motor kan veranderd worden, snelheden kunnen aangepast worden en de kast kan gebruikt worden bij alle andere merken van buismotoren.

Als toevoeging op de nieuwe DCB sturingskast, lanceren we ook

een LED bedieningspaneel. Dit is een touchscreen waarmee de afdekking geopend en gesloten kan worden. Om de afdekking te kunnen bedienen moet eerst een code ingevoerd worden zodat de consument kan voorkomen dat de afdekking ongewenst bediend wordt (door kinderen bijvoorbeeld). Dit alles in het kader van veiligheid.
Via het bedieningspaneel kunnen ook eventuele foutcodes van de DCB eenvoudig uitgelezen worden.

Tip: Kies voor de DCB sturingskast als je weet dat jouw klant de wens heeft om de afdekking te kunnen bedienen met een touchscreen. Het touchscreen kan later toegevoegd worden en met een draad worden verbonden met de DCB sturingskast.

new slat color