Nieuw in 2024

Zoals je van Aquadeck gewend bent, blijven we continu innoveren om de markt nog beter te bedienen en zwembadafdekkingen steeds beter en mooier te maken. In 2024 hebben we weer een reeks nieuwe producten uitgebracht die inspelen op de nieuwste trends en behoeften. Ontdek hieronder onze nieuwste innovaties en hoe ze jouw zwembadprojecten kunnen verrijken.

Met trots presenteert Aquadeck drie nieuwe lamelkleuren.

De eerste is onze PC Cobalt Solar lamel. Deze prachtige polycarbonaat lamel met solarwerking heeft een diepblauwe, chique gloed en een natuurlijke uitstraling.

Onze tweede nieuwe aanwinst is de PC Emerald Solar. Deze schitterende solar lamel, met zijn groene schijn, past perfect in elke tuin.

Last but not least, introduceren we de PC Gold Solar. Met een vleugje goud is deze lamel de kers op de taart voor jouw zwembadproject en oogt zeer elegant.

PC Emerald en PC Gold zijn beiden limited editions en hebben daardoor een iets langere levertijd.

AQD lamellenPC Cobalt
PC Cobalt Solar
AQD lamellenPC Emerald
PC Emerald Solar
AQD lamellenPC Gold
PC Gold Solar

Op veler verzoek zijn de lameldoppen aangepast naar de wens van onze klanten.

PC Graphite Solar: Smoke dop – transparante kit

PC Graphite Solar wordt voortaan uitgevoerd met een “smoke dop” en transparante kit. Deze dop past heel mooi bij de lamel waardoor het totaalbeeld veel stijlvoller is.

PC Solar: zwarte dop – zwarte kit

PC Solar wordt nu uitgevoerd met een “zwarte dop” en zwarte kit. De zwarte doppen en kit maken de lamel een stuk rustiger en chiquer.

Om de eerste lamel beter te kunnen sturen langs bijvoorbeeld skimmerflenzen, gebruiken veel klanten onze speciaal ontworpen “haaienvinnen”.

De haaienvinnen werden sterker en mooier gemaakt, uiteraard passend bij de nieuwe kleuren van de doppen.

Aqua DCB Digital Control Box maakt de installatie en programmatie voor de zwembadbouwer gemakkelijker. Dankzij de Bluetooth module van de DCB, kan je met een smartphone de kast toevoegen in de Aquadeck PoolCover app en zo de afdekking instellen. Ook de draairichting van de motor kan veranderd worden, snelheden kunnen aangepast worden en de kast kan gebruikt worden bij alle andere merken van buismotoren.

Als toevoeging op de nieuwe DCB sturingskast, lanceren we ook

een LED bedieningspaneel. Dit is een touchscreen waarmee de afdekking geopend en gesloten kan worden. Om de afdekking te kunnen bedienen moet eerst een code ingevoerd worden zodat de consument kan voorkomen dat de afdekking ongewenst bediend wordt (door kinderen bijvoorbeeld). Dit alles in het kader van veiligheid.
Via het bedieningspaneel kunnen ook eventuele foutcodes van de DCB eenvoudig uitgelezen worden.

Tip: Kies voor de DCB sturingskast als je weet dat jouw klant de wens heeft om de afdekking te kunnen bedienen met een touchscreen. Het touchscreen kan later toegevoegd worden en met een draad worden verbonden met de DCB sturingskast.

new slat color